Kolay Sohbete Giriş!

KOLAY SOHBET

Hızlı ve Kolay sohbetin

En iyi adresi..

admin Mart 23 2021

Bahçelievler Sohbet

Bahçelievler Sohbet

Bahçelievler Sohbet Odalarında dilediğiniz gibi kolay sohbet edebilirsiniz. İstanbul Bahçelievler sohbet Odalarında tanıdığını kişilerle sohbet edebilirsiniz. İstanbul bahçelievler semti istanbulun en güzide semtlerinden birtanesi olduğunu bahçelievlerin semtleride bir başka güzellik olduğunu belirtmek isteriz.

bahçelievler sohbet

bahçelievler sohbet

 

Bahçelievler Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü kapsamında ilçe genelinde ikamet eden şehit ailelerini misafir etti. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, öğlen yemeğinde şehit aileleriyle bir araya geldi.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Bahadır, “Tüm şehitlerimize rabbimden gani gani rahmet diliyorum. Bugün Çanakkale zaferinin ve şehitleri anma gününün 106. yılı. Biz de bugüne mahsuben Bahçelievler’de oturan bütün şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi çağırdık. Onlarla sohbet ediyoruz. Acılarını bir nebze gidermeye çalışıyoruz. Tabii ki başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkeye ailecek hizmet verdikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Radyo'yu Aç, Keyfini Çıkart